De coaches

Monique Smit

Mijn missie als leefstijl- en vitaliteitscoach is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te enthousiasmeren om gezonder te gaan leven en zich bewuster te worden van de invloed van leefstijl op gezondheid en vitaliteit. Om vervolgens uit te dagen om hier blijvende veranderingen in aan te brengen. Waarbij het accent ligt op willen en niet moeten!

Mijn motto is dat een gezonde en afwisselende leefstijl de basis voor een goede gezondheid van Hart, Hoofd en Lijf. Met verantwoorde voeding, voldoende beweging en ontspanning én de juiste mindset bepaal jij zelf voor een groot deel hoe gezond jij bent. Want gezondheid, vitaliteit en geluk is niet iets dat je overkomt. Daar heb je zelf veel invloed op.

Ik heb een no-nonsense, mensgerichte instelling en ook vertrouwen, verbinding en humor belangrijk. Ik coach jou graag om zelf te ervaren wat voor jou werkt en hoe je de regie over je eigen gezondheid kan nemen.

info@leefstijlcoachesutrecht.nl

Rosemarie van Ruiten

Het is mijn missie en passie om een bijdrage te leveren aan een vitaler en gezonder Nederland. Hierbij staat preventie en gezondheid voorop in plaats van de behandeling van ziekten.

Een gezonde leefstijl bestaat onder andere uit gezond eten, voldoende bewegen, ontspanning en een goede (nacht)rust. Als CooL-leefstijlcoach help ik jou inzicht te krijgen in je gedragspatronen, waardoor je je bewust wordt van jouw eigen invloed op je gezondheid. Hierbij kijken we naar hart, hoofd en lijfzaken, want lichamelijke klachten hangen samen met wat je denkt, voelt en of je bijvoorbeeld dingen doet die bij je passen. Wanneer je je bewust bent van wat belangrijk voor jouw gezondheid is, van wat jij zelf wilt veranderen, is de kans groot dat het je lukt om gezonde(re) keuzes te maken en je leefstijl blijvend te veranderen. Iedere kleine stap daarbij levert op de langere termijn een groot resultaat.

Ik inspireer, coach en versterk je graag zodat je zélf de regie kan nemen en toe kunt werken naar een gezonder en vitaler leven dat bij je past.

info@leefstijlcoachesutrecht.nl

'Paulo Coelho: Als je de manier waarop je routinezaken doet verandert, sta je toe dat er een nieuw mens in je groeit’